Belföld

„Te meg bekaphatnád a f…omat” – így facebookozik az MSZP-s jelölt

Bálint Imréből egy kacsacsőrű emlőssé alakított férfiről szóló cikk alatt tört elő az őstroll, egy 19 éves lánynak szólt be.

Hetényegyházi MSZP-s egyéni jelöltként indult az önkormányzati választáson Bálint Imre, aki a szavazatok kilenc százalékát kapta meg. Most a közösségi médiában is alulmaradt, egy női kommentelőt osztott ki meglehetősen alpári stílusban – fedezte fel az Index.

Ráadásul még csak nem is politikai természetű vitába bonyolódott, hanem egy kacsacsőrű emlőssé alakított férfiról szóló cikk alatt nem tudott uralkodni indulatain. Egy 19 éves női kommentelő ugyancsak erős hangnemben kifogásolta, hogy a kommentelők „megkeseredett háziasszonyként” ítélkeznek mások felett, ekkor tört elő a képviselőjelöltből az elemi indulat a következő hozzászólás formájában:

„Olivia Te meg bekaphatnád a f…@ mat kis hülye amiért így nyilatkozol…ránézésre…letérdelhetsz és szerethetsz …..ha mostál fogat…kis lotyó…”

Nem kellett sokat nyomozni, hogy ki a hozzászóló, ugyanis a hozzászóláshoz használt Facebook-profilján elérhetőek választási plakátjai, így nem is csoda, hogy gyorsan felkapták a netezők a jelölt-trollt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik