Belföld

Ezért nem áll szóba Simicska és Navracsics

Még a 2010-es győzelem előtt a Fideszben akkor még erős embernek számító Navracsics Tibor A Széll Kálmán Alapítvány rendezvényén mondott durvákat Simicska Lajosról, amivel alaposan magára haragította a milliárdost – derül ki a Magyar Narancs portréjából.

Navracsics Tibor politikai karrierje akkor kezdett meggyengülni Orbán Viktor mellett, amikor a párt vezére külsősként maga mellé vette Habony Árpádot kommunikációs szakembernek. Pártigazgatóként Navracsics például az adminisztráció rendbetétele érdekében mindenkitől önéletrajzot várt, amit egyedül Habony tagadott meg, és csak a cége adatait adta meg. Orbán ekkor Habony pártjára állt ezzel is élezve kettejük konfliktusát – derül ki a Magyar Narancsból.

A portréból kiderül, hogy Habony aztán Navracsics Simicskával együtt kezdhette szalámizni, akit a Széll Kálmán Alapítvány rendezvényén alaposan magára haragított. Navracsics akkor azt találta mondani, hogy a jövőben be kell fejezni a Puch-, illetve a Simicska-kormányok időszakát. Mikor a hangfelvétel Simicskához került, ordítva hívta fel Navracsicsot számonkérva az elhangzottakat. Simicska és Navracsics akkor beszéltek utoljára.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik