Belföld

Lendvai: Orbánnak küldték a selyemzsinórt nem Vidának

Az MSZP volt elnöke szerint Vida Ildikó mellékszereplő a kitiltási ügyben: a NAV elnökének mondják azt, amit Orbán Viktornak üzennek – derült ki az ATV „A Parlament - Somogyi Zoltánnal" című műsorából.

Lendvai Ildikó szerint Vida Ildikó mellékszereplő a kitiltási ügyben, a kitiltási botrány selyemzsinór. „Van az a magyar mondás, hogy a lányomnak mondom, hogy a vejem is értse. Most ez úgy igaz, hogy Vida Ildikónak mondják, hogy Orbán Viktor is értse” – fogalmazott Lendvai. Helmeczy László szerint egyébként az egész ügy miatt köszönet jár az amerikaiaknak – derül ki az ATV honlapjáról.

Lendvai Ildikó azt mondta, hogy a Vida Ildikó személye jelkép, a kitiltása korszakos és nagyon durva botrány, ami miatt a költségvetés parlamenti tárgyalását fel kellene függeszteni, a NAV elnökét pedig fel kellene állítani a székéből. A szocialista politikus szerint az is elképesztő, hogy az Egyesült Államok által korrupciós gyanúban keveredett Vida Ildikó maga indít vizsgálatot a saját ügyében.

Herényi Károly, az MDF volt frakcióvezetője szerint „a Nyugat megelégelte azt a pofátlanságot, arcátlanságot és gőgöt, ahogy a Fidesz irányítja Magyarországot”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik