Belföld

Orbánékon röhögnek Amerikában is

John Oliver több percet is áldozott arra, hogy a magyarországi helyzeten poénkodjon, az apropó természetesen az internetadó volt.

A comment.com szúrta ki, hogy John Oliver, az HBO Last Week Tonight with John Oliver című műsorának házigazdája vasárnap este Magyarországgal kezdte szatirikus műsorát.  

Többek közt az internetadó, az ellene tartott tüntetések, – a komikus szerint mindenki által utált Orbán Viktor és a tervezett adó visszavonása volt terítéken. A magyar miniszterelnök rovására felemlítette az illiberális államról való gondolatait, a Putyinnal való barátkozást, és hogy tetszik neki ahogy a dolgok mennek Törökországban és Kínában. A komikus hozzáteszi, hogy ha ezek után még az is kiderülne, hogy szereti az – egyre inkább közutálatnak örvendő – Hollister boltok illatát, akkor háborús bűnösnek nyilváníthatnánk.

John Oliver egyébként rendkívül meglepőnek tartotta azt, hogy működtek az internetadó elleni tüntetések. Annyit üzent a magyaroknak, hogy azért nem ártana letölteni annyi pornót, amennyit csak bírunk, mert ki tudja, hogy mi lesz jövőre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik