Belföld

„A kormány foglalkozzon az élet praktikus részeivel!”

Mozgalmat alapít Várady Zsolt az iWiW egyik alapítója azzal a céllal, hogy a politikára nyomást gyakorolva egy sokkal élhetőbb adórendszerért harcoljon.

Az internetadó elleni tüntetéssorozat egyik vezéralakja lett Várady Zsolt, az iWiW egyik alapítója. A magyar adórendszert katasztrofálisnak tartja, éppen a rendszerváltás óta a parlamentbe bekerült összes pártot feljelentett egy „adófizetési moráljavító kampány nulladik lépéseként, amikor jött először a kitiltási botrány, majd az internetadó híre.

„Feljelentettem az 1990. óta a parlamentben jelen levő összes pártot amiatt, hogy élhetetlen és fizethetetlen adórendszert alakítottak ki és tartanak fenn” – mondta Várady a hvg.hu-nak adott interjúban. Arról is beszélt, hogy miért rettenetesen nehéz Magyarországon sikerre vinni egy vállalkozást, illetve arról, hogy életre akar hívni egy az adórendszer megjavításáért küzdő mozgalmat.

Azt reméli, ha sikerülne tartós nyomást gyakorolni a kormányra a nyilvánossággal elkezdődhetne egy folyamat, melynek hatására a kabinet jobban előtérbe helyezné az élet praktikus részeit az és nem valamiféle ideológiát nyomatna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik