Belföld

Deutsch az internetről szóló konzultációról is konzultálna

A fideszes politikus azt mondta, személye a garancia arra, hogy sok millió ember elégedettségével találkozik majd a nemzeti konzultáció.

Az internet szabályozásáról tervez nemzeti konzultációt a kormány, melynek felelőse Deutsch Tamás, a kormánypárt európai parlamenti képviselője. Szerinte az internet szabályozása az internet szabadságának erősítése, legalábbis azt mondta, hogy ennek érdekében kezdene párbeszédbe internetszolgáltatókkal, multikkal, kis- és közepes vállalatokkal, internetezőkkel, szakmai és társadalmi szervezetekkel, valamint a közélet politikán kívüli szereplőivel. Ennek során kidolgoznák, hogy melyek legyenek azok a kérdések, amivel kapcsolatban „kikérik a magyar állampolgárok véleményét”.

Deutsch a Duna TV-ben pénteken este azt is mondta, hogy a kormány egy „kellő alázattal bíró politikai közösség”, amely „annak rendje és módja szerint meghallgatta az emberek véleményét”, ami nem gyengeség és nem visszavonulás, hanem „az erő és a rátermettség jele”.

Pénteken a Hír24 is közölt interjút a politikussal, melyben szóba kerültek a büdösbogarak, a pofátlan RTL Klub, Andy Vajna milliárdjai és a Fidesz öntökönszúrása is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik