Belföld

A CÖF nem ül fel a fellazító kommunista ármánykodásnak

Hazaárulással felérő, a magyarságot megalázó, visszataszító szervezkedés zajlik a fideszes civilek szerint.

A Civil Összefogás Fórum nagyon világossá szeretné tenni, hogy a Fidesz soha nem szólt bele a Békemenet megszervezésébe vagy elhalasztásába, ezért szeretnék megtudni, hogy milyen hiteles forrásból értesültek arról az ellenzéki médiumok, hogy a Fidesz vezetői leállították a Békemenetet – áll közleményükben.

Az internetadó tervezetéről a CÖF elismeri, hogy vitatható, elkapkodott és rosszul előkészített, ugyanakkor úgy vélik, hogy ez és az „amerikai »demokraták« beavatkozása az ország belügyeibe” „a hosszú nélkülözések után új hajnalát élő országunkat nem taszíthatja a neoliberálisok és posztkommunisták által nyolc éven át élvezett sötét, kilátástalan éjszakába”.

„A CÖF minden erejével ellentmond a polgárháborúra szítóknak és az ellenzék által az Európai Unió Parlamentjében szervezett, már-már hazaárulással felérő, a magyarságot megalázó, visszataszító szervezkedésnek” – írják. 

„Ha kell, lesz Békemenet, azonban a kommunista rendszer alatt megismert politikai fellazítás ármánykodásának nem ülünk fel! Mint mindig, éberen figyelünk és igyekszünk bölcsen dönteni” – írja a Szabad Nép 1953. évi a Civil Összefogás Fórum közleményében. Azt is írják, hogy „a vandál tettek” felelősei „kiérdemlik az állampolgárok nyilvánossága előtt a pellengérre állítást”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik