Belföld

Fagyosan indulnak a napjaink

Napközben 10-14 fokra is felmelegedhet a levegő, de a hajnalban már mínuszokkal kell számolnunk.

Vasárnap északkeleten sok napsütés várhó, de délnyugat felé haladva még több lesz a felhő fölöttünk. Csapadék az ország nagy részén nem valószínű. A légmozgás gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban -3, +6, délután 10-13 fokot mérhetünk. Reggelre többfelé párássá válhat a levegő, foltokban köd is képződhet – derül ki az Időkép előrejelzéséből.

Hétfőn a párás, ködös hajnalt követően a legtöbb helyen már a napsütésé lesz a főszerep. Nyugaton, délnyugaton lehet több felhő az égen, de csapadék itt sem valószínű. Gyenge marad a légmozgás. Hajnalban többfelé fagyhat, míg délután 10-14 fokig melegszik fel a levegő.

Kedden is csapadékmentes, száraz időre van kilátás, hajnalban azonban ismét kialakulhatnak pára-, illetve ködfoltok. Hajnalban fagypont, délután 10-14 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerdán is marad a csendes, őszi idő. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok megjelenésére számíthatunk, napközben a legtöbb helyen viszont kisüt a nap. Gyenge marad a légmozgás. Hajnalban többfelé fagyhat, napközben 9-13 fok valószínű.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik