Belföld

Jönnek a fagyok

Az éjszakák csípősek lesznek, cserébe lesz napsütés a szürkeség helyett és esni sem fog pár napig.

Vasárnap

Éjszaka nagy területen képződik alacsony szintű felhőzet, keleten néhol köd is. A felhőzet vasárnap napközben ismét csökken, és a látási viszonyok is javulnak; napsütésnek a Dél-Dunántúlon van a legkisebb esélye, ugyanakkor északkeleten jobbára felhőtlen ég várható. Az ország nagy részén gyenge lesz a légmozgás.

Éjjel általában 0 és +6 fok között alakul majd a hőmérséklet, de a derült északkeleti tájakon -1, -2 fok is lehet.

Délután 9-14 fok valószínű.

Hétfő

Reggelre többfelé köd képződik, amely délelőtt feloszlik. Az ország nagy részén túlnyomóan derült idő várható, de a Dunántúl nyugati és déli részén alacsonyszintű felhőzet alakulhat ki és tartósan megmaradhat. Csapadék nem lesz. A változó irányú szél mérsékelt marad.

A hőmérséklet legalacsonyabb értéke -3 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Kedd

Reggelre itt-ott ködfolt képződik, majd délelőtt feloszlik. Az ország nagy részén túlnyomóan derült idő várható, de elsősorban a Dunántúl délnyugati részén makacsul megmaradhat az alacsonyszintű felhőzet. Csapadék nem lesz. A változó irányú szél mérsékelt marad.

A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +2 és -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Szerda

Reggelre ködfoltok képződnek, illetve (nagyobb eséllyel a Dunántúlon) alacsonyszintű felhőzet. Az ország nagy részén délelőtt kitisztul az idő, elsősorban nyugaton viszont megmaradhat a többé-kevésbé zárt felhőzet. Csapadék nem várható. A változó irányú szél mérsékelt marad.

Hajnalban +2 és -3, napközben 8 és 13 fok között alakul majd a hőmérséklet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik