Belföld

Orbán lemondott a kolbászról

Bár azt gondolhatnánk, hogy a kampányidőszak megfeszített munkájához bőséges étkezések szükségeltetnek, épp ennek ellenkezőjéről számolt be a Bors. Orbán Viktor lemondott a kolbászról.

Korábbi nyilatkozatai alapján Magyarország miniszterelnöke nem veti meg a magyaros ízeket, szívesen fogyaszt kolbászt fehér kenyérrel, a nap végén pedig egy pohár borral jutalmazza magát. A kampányidőszak nem csak a munka és a stressz miatt lehetett megerőltető Orbán Viktornak: diétára fogta magát, és alkoholt sem ivott – írja a borsonline.

Viktor update

A bajnokok diétája a lap szerint így épült fel: a miniszterelnök teával, napi két-három kávéval, többliternyi szénsavmentes ásványvízzel, csirkehússal és salátával töltötte fel akkumulátorait. A menüt néha gyümölccsel és pogácsával tette változatosabbá. Bőséges reggeli, szerény ebéd és szűkre szabott vacsorák vagy éppen anélküli esték váltották egymást.

Beszédei előtt egy órával már nem evett, legfeljebb csak vizet ivott. Az esti jutalomborról is le kellett mondania: a kampányidőszakban egyáltalán nem fogyasztott szeszes italokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik