Belföld

Na, ezért tud nyerni a Fidesz

Ignácz Péter
Ignácz Péter

főleg kül. 2014. 10. 11. 16:20

Változtatás nélkül tesszük közzé az LMP közleményét, amit olvasva a Fidesznél valószínűleg gúnyosan mosolyognak, hiszen kívánni sem tudnának maguknal ennél jobb ellenzéket.

OS – A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye

Az LMP pert indít a választókat hülyének néző és félrevezető DK ellen

A Lehet Más a Politika jó hírnév megsértése miatt pert indít és a helyi választási bizottságnál kifogást nyújt be amiatt, hogy a DK kőbányai kampányanyaga a választókat félrevezető módon vádolta meg a pártot.

A DK kampányújságja azzal próbálja megtéveszteni a választókat, aki az LMP-re szavaz, az a Fideszre szavaz, ami olyan vád, ami jóval túlmegy a választási kampány elfogadható keretein. A választók becsapását a DK nem is próbálja titkolni, hiszen amikor az LMP szóvá tette a DK hazugságát, Élő Norbert, az MSZP és az Együtt-PM által is támogatott polgármester-jelölt elismerte, hogy az ő kiadványukról van szó, majd több tanú előtt lehülyézte a választókat, akik szerinte az ilyesmit úgyis beveszik.

Miközben Gyurcsány Ferenc pártja magát demokratikusnak nevezi, minden olyan párttól elvitatja az indulás jogát, amely nem áll be mögéjük. Gyurcsány Ferenc és a DK demokratikus alapelve az, hogy aki nincs velük, az ellenük van. Gyurcsány Ferencnek és a DK-nak fogalma sincs arról, hogy mi a demokrácia, és éppen ezért lesznek bármikor is képtelenek arra, hogy leváltsák a Fideszt. Az LMP ezzel szemben valódi alternatívát kínál mindenkinek, akinek elege van az elmúlt 25 év egymást váltogató, egymásból élő, a választókat hülyének néző pártjaiból. Aki vasárnap az LMP-re szavaz, az a valódi változásra szavaz.

Tóth Balázs

az LMP kőbányai polgármester-jelöltje

Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.