Belföld

Ózd a Jobbiké lehet

Janiczák Dávid ózdi polgármesterjelölt mellett kampányolt kedden Vona Gábor, aki szerint a Jobbiknak jó esélye van arra, hogy az észak-borsodi városnak jobbikos polgármestere legyen, és a képviselő-testületben is többségbe kerülhet a párt. A Jobbik elnöke az MTI-nek azt mondta: nagyon nagy kihívás, felelősség lenne, ha október 12-én ezt a lehetőséget megkapná a párt, és élni, nem visszaélni szeretnének ezzel.

Vona Gábor úgy fogalmazott, hogy Ózd egy nagy, komoly falat, a város rengeteg problémával küzd, ugyanakkor a Jobbik számára lehetőséget teremthetne, hogy bebizonyítsa, mire képes.

Van esély, hogy a Jobbik megkapja ezt a lehetőséget, Janiczák Dávid polgármesterjelölt pedig bár fiatal, de megérett erre a feladatra – tette hozzá Vona Gábor, aki szerint a választás előtt néhány nappal az esélyesek izgalmával várják az eredményt. Azt mondta, “felkészült, lelkes, tervekkel, programokkal rendelkező csapat” állt össze Ózdon.

A Jobbik saját programjával, saját elképzeléseivel foglalkozik, nem mással és másokkal, azt akarja bebizonyítani, hogy “mi vagyunk a Jobbik”, pozitív kampánnyal, előremutató jövőképpel, programokkal, tervekkel áll a választók elé, és bízik abban, hogy Ózd nem a múltra, hanem a jövőre szavaz – hangoztatta Vona Gábor.

A pártelnök az ózdi utcákon minden nőt fehér szegfűvel köszöntött, a gyerekek pedig jobbikos lufit kaptak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik