Belföld

Kósa az RTL-t sejtette Falus mögött

„Én sejtettem az elején, csak nem voltam elég bátor, hogy mondjam. Kész átverés, egész biztos valami rejtett kamerás trükk. Falus Ferenc az idiótaságával, az idétlenségével, a tényleg szörnyű megjelenésével, jeges vödrös videójával – éreztem, hogy kész átverés show, csak nem mertem mondani, hogy mikor kerül elő Balázs, és mondja azt, hogy áh, gyerekek, vicceltünk”. Ezt mondta Kósa Lajos a Kossuth Rádió reggeli műsorában Falus Ferenc várható visszalépéséről Bokros Lajos javára.

Szerinte az a kérdés, mi lesz a következő trükk, hiszen mindig emelni kell a tétet, a baloldalnak pedig Bokrossal együtt sincs egy komolyan vehető mondata. „Nem akarok senkit megbántani. Köszönjük szépen Falus Ferencnek, nagyszerű volt, mindenkit átvert, mindenki azt hitte, hogy ez egy komoly jelölt. (…) Most a fővárosiak arcába nevet, és azt mondja, hogy na, jól megettétek. Ezt egy rendes vidéki városban nem lehetne megcsinálni, mert nem tudna az utcára menni. (…) Ilyen nincsen a világon se” – fogalmazott Debrecen polgármestere.

A Fidesz komolyan veszi az önkormányzati választást, 1160 polgármesterjelöltje van, az ország 85 százaléka tud Fidesz- vagy KDNP-jelöltre szavazni – tette hozzá Kósa. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik