Belföld

Látni sem akarja a Fidesz Garabitsot

A Fidesz VII. kerületi szervezete kedd esti, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: megdöbbenéssel értesültek a sajtóban megjelent hangfelvételről, amelyen az MSZP, az Együtt-PM, a DK és két független szervezet által támogatott képviselőjelölt, Garabits Károly bűncselekmények sorát ismerte el, “a bűnt munkája részének tartotta, Hunvaldot és bűntársait lopni tanította, választóit lenézően becsmérelte”.

Garabits Károly távozását sürgették és azt, hogy nyilvánosan kövesse meg Erzsébetváros polgárait, akiket eddigi félrevezetett. Ezen felül az őt jelölő “baloldali kispártokat” is felszólították, hogy határolódjanak el tőle nyilvánosan.

Ha ez “nem történne meg azonnal, úgy nyilvánvalóvá válik, hogy a bukott baloldal változatlanul ugyanazt kívánja folytatni, amelyet a Hunvald-korszakban egyszer már megtett: Erzsébetváros kifosztását, az ott élők becsapását és kihasználását” – írta közleményében a Fidesz kerületi szervezete.

A Magyar Nemzet kedden közölt A baloldal jelöltje lopni tanít címmel cikket és online felületén egy hangfelvételt, amelyen a lap állítása szerint a VII. kerület 12. választókerületében induló, a kompenzációs listán is szereplő Garabits Károly hallható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik