Belföld

A legrosszabb helyen törte össze magát a budapesti asszony

Tükörjégen esett el, azóta vascső tartja össze a lábát. Az azonban máig nem derült ki, ki a felelős a szerencsétlenségért.

Éva két évvel ezelőtt szenvedett baleset Kispesten – írja a Blikk. A nő a többcentis hóval fedett jeges járdán gyalogolt, amikor megcsúszott és combcsonttörést szenvedett. Azóta egy 30 centis fémcső tartja össze a lábát, amivel élete végéig együtt kell élnie.

A baleset után fél évig lábra sem tudott állni, és a munkából is kiesett, így kártérítést szeretne. A hivatalok azonban a mai napig egymásra mutogatnak az ügyben.

Szerencsétlenségére ugyanis a lehető legrosszabb helyen csúszott el. Mindössze pár méterre volt egy társasháztól és egy buszmegállótól is, ezért – a kispesti önkormányzat szerint – korántsem egyértelmű, kinek a hibája, hogy nem volt letakarítva a járda.

Az asszony, és a fővárosi önkormányzat szerint is biztos ugyanakkor, hogy Éva nem a senki földjén törte össze magát. A nő a baleset óta biceg, korlát nélkül lépcsőn járni képtelen. Ennek ellenére még mindig kérdéses, kitől kaphat kártérítést – olvasható a lapban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik