Belföld

Juhász szerint belvárosi fideszesek miatt támadják

Az Együtt-PM társelnöke szerint a Fidesz azon vádja, hogy adót csalt, ugyanúgy nem igaz, mint az, hogy drogkereskedelemmel foglalkozik.

Juhász Péter   csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményével arra reagált, hogy a Fidesz-frakció a PestiSrácok.hu hírportál információira hivatkozva közleményben arra szólította fel az ellenzéki politikust, fizesse meg csődbe ment cégeinek adótartozását.

A politikus leszögezte, semmilyen adótartozása nincs, a Fidesz azért próbálja lejáratni, hogy elterelje a figyelmet Rogán Antal belvárosi polgármester “magától növekedő luxusingatlanáról”, vagy Szentgyörgyvölgyi Péter, V. kerületi polgármesterjelölt fél áron vásárolt önkormányzati lakásáról.

Az Együtt-PM társelnöke jelezte: polgári jogi keresetet nyújt be a Fidesszel szemben jó hírnévhez való jogának sérülése miatt.

A PestiSrácok.hu csütörtökön azt írta: a mérlegadatok elemzésével és más források összevetésével kiszámolták, hogy összesen több mint hétmillió forint adótartozással mentek csődbe és fantomizálódtak azok a vállalkozások, amelyeket Juhász Péter birtokolt vagy vezetett az elmúlt években.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik