Belföld

Ingyen lehetett parkolni a Fidesz irodája előtt

A díj fizetésére felszólító táblát fekete nejlonzsákkal takarták le a miskolci pártiroda közvetlen közelében.

Amíg fent van a fólia, addig nem kell fizetni – ezt a választ kapta egy nő a parkolótársaságtól a Blikk szerint. Miskolcon a Kossuth Lajos utca egy szakaszán takarták le fekete zsákkal a fizetésre felszólító táblát. Az ügy pikantériája, hogy az útszakaszon található egy Fidesz-iroda.

Vagyis az egyébként több száz méter hosszú, egyirányú Kossuth Lajos utcának csak ezt a részét tették „ingyenessé”. A mintegy 120 méteres szakasz következő kereszteződésében már nem takarták le az újabb táblát. Egyébként a szóban forgó részen óránként 220 forintért lehet megállni, vagyis hétköznapokon akár kétezer forintot is bukhatott egy-egy parkolóhelyen az önkormányzat – jegyzi meg a lap.

A Blikk megkereste a Fidesz helyi irodáját, ám ott úgy nyilatkoztak, ők nem tudtak semmiről, és hasznot sem húztak belőle. Azt állították, hogy a munkatársak az épület udvarában parkolnak.

A lapnak hétfőn egy olvasó küldött be képet, amelyen már az látszik, hogy levették az ominózus zsákot a tábláról, vagyis újra fizetni kell az útszakaszon a parkolásért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik