Belföld

Világvége: mérgekkel szeletelik az égboltot

Gyíklények, gondolatprogramozás, klímakontroll. Merültünk egy mélyet a nemzetközi és magyar chemtrail-szubkultúra bugyraiban.

A Facebook hatalmát nem a tőzsdei értéke, Mark Zuckerberg vagyona, vagy aktív tagjainak száma mutatja meg nekünk igazán, hanem hogy a felhasználók hány oldalt és csoportot szentelnek az időjárást és az emberi elmét átprogramozó, titkos háttérhatalom által irányítótt chemtrail-jelenségnek, illetve, hogy ezen oldalaknak hány hívő tagja van. Nem lövök le nagy poént: rengeteg oldal van és ezeknek rengeteg tagja van. A Facebook ereje hatalmas.

Most szólok, hogy az alábbiakban nem bizonygatom, hogy a chemtrail-elmélet úgy baromság, ahogy van. Megtették már helyettem mások, akik ráadásul igazi tudósok, nem úgy mint én. Azt az érvet is tudjuk le, hogy „ugyan már, ha baromság lenne, nem hinnének benne ennyien”: a logikának, józan észnek és a statisztikának sok köze nincs egymáshoz, tessék csak megnézni a legutóbbi választások eredményét.

A chemtrail-hiszti természetesen a lakossági internetezés hajnalán (jó, kora délelőttjén), 1996-ban indult. Ekkor röppent fel a vád, hogy az amerikai légierő jelöletlen gépekről gyanús, veszélyes kemikáliákat tartalmazó vegyületet szór a levegőbe. Az összesküvéselmélet-hívők legfőbb fegyvere egy valóban létező dokumentum volt, amelyet a légierő egyetemén írtak arról, hogyan vonhatná uralma alá a hadsereg az időjárási viszonyokat harminc éven belül. A tanulmánynak persze semmi köze a kondenzcsíkokhoz, ahogy semmihez sem, csak egy belső ötletbörze eredménye volt, mondták az illetékesek. A hisztéria persze attól, hogy a kormány – és azóta is minden ország minden kormánya – tagad, nem hogy elült volna, csak erősödött: amit egy kormány tagad, az biztos igaz, nem?

Az amerikai hivatalok az ezredfordulóra annyira megunták a folyamatos felháborodott és/vagy rettegő hívás- és levélözönt, hogy összefogva kiadtak egy részletes tájékoztató füzetet, amelyben logikusan, mindenki által érthetően leírták, mi az a kondenzcsík és miért nem kell félni tőle. Röviden: a repülőgépek hajtóművei által kibocsátott víz forró a fenti hideg levegőben azonnal jellegzetes, csík alakú felhőt formál, amely az időjárási viszonyoktól függően akár órákig is látható. (A chemtrail-hívők egyik fő érve, hogy ha tényleg csak víz lenne, nem maradna ott fél napokig.) Tízezer méter körül például akár több száz méter széles jégkristály-takaró is kialakulhat, repülőterek, légiútvonal-csomópontok közelében pedig az egész eget behálózhatják a kondenzcsíkok, amelyek aztán nem esnek a lakosság fejére, hogy átprogramozzák az agyukat. Az egészre csodálatosa simul a HAARP-program, amely szintén az amerikai légierő kísérletsorozata arra, hogyan használhatnák az ionszférát megfigyelésre és rádiójelek továbbítására. A HAARP a közösségi hálón azonban már arról szól, hogy az ionszférából bombázzák mikrorészecskékkel a földet, hogy irányítsák az időjárást, a földrengéseket és a gondolatainkat.

A chemtrail az összeesküvés-elméletek csodálatos példája, sőt állatorvosi lova. Minden megvan benne, amitől egy ilyen sztori évtizedeken át működhet: nemzetközi, szemmel látható, mégis megfoghatatlan, a szereplőket és motívumokat pedig ki-ki ízlése szerint behelyettesítheti. Mint az ókori mítoszok, egy-két fordulat megtartásával végtelen számú, de ugyanannyira életszerű változat előállítható. Az alaptörténet nagyjából úgy néz ki, hogy van egy cinikus, gonosz háttérhatalom (kormányok, zsidók, földönkívüli gyíklények), akik valamiért (időjárás irányítása, gondolatok befolyásolása, vagy egyszerűen gonoszak és el akarják venni az eget) teleszórják vegyi anyagokkal a légkörünket.

A „bizonyítékot” bárki láthatja, aki felnéz az égre és megtalálja a jellegzetes, a valódi tudósok által csak kondenzcsíknak becézett, „valójában” a legkülönbözőbb mérgező anyagokat tartalmazó csíkokat. Tessék csak nézni:

Magyarország kis ország, kevés áltudományos újság képes megélni, így az összeesküvés-elméletek inkább kis, tematikus weboldalakon, blogokon és persze a Facebookon terjednek. Utóbbin posztolják a chemtrail-hívő csoportok tagjai az előbbieken megjelent magyarázó írásokat és persze a saját képeiket a megdönthetetlen bizonyítékokról és tényekről: „tessék, ma reggel is tele volt chemtrail-csíkkal Miskolc ege és már három hete nem esett. Véletlen? Nem hinném! Régen ilyen nem volt!” Ettől – tehát az intézményi háttér hiánya miatt – a magyar chemtrail-szubkultúra egyszerre különösen elmebajos, zavaros és megmagyarázhatatlanul cuki. A felállás a következő: vannak a Felébredettek (természetesen kisebbségben), akik átlátnak a mérgező szitán és pontosan tudják, hogy a cionista gyíklények műve az egész, akik így büntetik azokat, akik még nem a rabszolgáik. A magyarok egyelőre nem azok: MAG kiválasztott népe az ANGYALOK segítségével képes harcba szállni az elnyomókkal szemben. A Felébredetteket viszonylag könnyű kiszúrni: caps lock-függők, naponta kettőt posztolnak aggódó felhangokkal az aktuális időjárásról, az igekötőket külön írják az igetőtől, ha kell, ha nem és mindenből képesek levezetni a magyar nép felsőbbrendűségét. Ezzel persze nem könnyű vitázni, be is fejezem, itt van egy kis bestof blogbejegyzésekből, kommentekből, Facebook-posztokból, betűhíven:

Vezetői tudósok,vállalatok és kormányok azon szándékkal,hogy megváltoztassák a globális klímát,uralják az időjárást és megvátoztassák a kémiai összetevőit a talajnak és víznek – ez mind állítólag az emberiség javáért. Noha a tisztviselők ragaszkodnak ahhoz az állításhoz,hogy ezek a programok még csak megvitatási fázisban tartanak,bőséges bizonyíték áll rendelkezésre,hogy már 1990 óta folyamatban vannak – pusztító hatásúnak bizonyult a gabona termésekre,vadvilágra és az emberi egészségre. Mérgező anyagokkal permeteznek minket a beleegyezésünk nélkül,sértés a sértésben,hogy még hazudnak is róla.

kora reggel,6 órakor már fullon volt az ég…aztán az egész várost egy nagy chemtréé burok vette körbe,olyan vastagon hogy a nap szinte nem bírta átsütni…. és most is húzzák…nem értem…ha 100%ig telítve van az ég….akkor már minek????

Rohadjon meg az aki kiadja a parancsot a permetezésre ..de azok a pilóták is akik végre hajtják a permetezést. HÁT AZ SENKINEK NEM JUT ESZÉBE HOGY SAJÁT MAGUKAT IS KIÍRTJÁK?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ez nem csak méreg, az aluminium részecskék, jobban viszik a haarp hatását, igy idéznek elő földrengéseket (fuck-ushima) stb, ezért ilyen pocsék az időjárás, igy éhen is dögölhetnek egyes földrészek, nincs termés, extra csapadék, stb, Californiát most nagyon büntetik, ott meg hónapok óta nincs csapadék, ki akarják üríteni., ott is kell nekik a hely.

Este 11körül éreztem a szagát bár nem tom pontosan h az volt e csak nem tok másra gondolni


tegnap már hajnalban elkezték, reggel 8ra már tiszta maszlag volt az ég…aztán jön a fura torokköszörülés, orrfújás…és sokan még most sem veszik észre?

Ezt már én is észrevettem, hogy pl reggel még szép tiszta az ég, jön egy-két vagy több ilyen repüllő, és fél óra múlva már beborult..

Jelenleg Chemtrail mentes csodálatosan szép tiszta az égbolt, süt nap. tiszta a levegő és már nincsen az elviselhetetlen párás hőség sem. Árnyékban 24 C-fok van.

Már megint kezd támadni a parlagfű, mivel mint egy 250-ezer hektár területen van hazánkban belőle. De pont ebben a nyirkos, esős időjárásban szánta rá magát a támadásra ????? Szerintem meg azok a toxikus kémia, szilárd anyagok támadnak, amit bizonyos célok elérése érdekében repülőgépekről tudatosan beleszórnak a felhőzetekbe, párás levegőbe. :((((( AMINEK KIVÉDÉSÉRE EZ VAN.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik