Belföld

Tarlós lepontozta Falus produkcióját

Szerinte a „közjogi funkció lejáratása nélkül” is lehet segíteni betegeken.

Nem tartja szükségesnek a főpolgármester, hogy az őszi választásokon vele szemben indulókat minősítse, a kampány végére mindenki minősíti magát „így vagy úgy” – mondta Tarlós István az MTI-nek adott interjúban.

Tarlóst Falus Ferenc máris legendássá vált „vízleöntős” videójáról is megkérdezték, ezt a következőképpen elemezte: „Az erről forgalmazott felvételt, ahol egy alsónadrágban és zokniban álló embert egy nő leönt egy vödör vízzel, és ez az ember ott toporog egy pocsolya közepén és igyekszik tanácstalanul értelmezni azt a jelenséget, hogy a művelet során véletlenül orron vágott kisgyerek ordítva bőg és igyekszik elmenekülni a helyszínről”, nem kívánja kommentálni. Szerinte „bohóckodás nélkül”, máshogy is lehet segíteni a beteg embereknek, „a közjogi funkció lejáratása nélkül”. Ezzel meg is született a válasz arra, hogy vállalja-e Falus Ferenc kihívását.

Tarlós szerint az elmúlt négy évben „nem volt korrupciós botrány a Városházán” és sztrájk sem volt, „ha csak a ciklus utolsó hónapjára valamilyen könnyen átlátható motivációval nem szerveznek egyet”. Konkrétabb ígéretei mellett az eddigi szellemiség folytatását ígérte, és kiemelte, hogy szerinte „más illat van a városban, mint négy évvel ezelőtt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik