Belföld

Lemondott a rúdtáncoló alpolgármester

A püspökladányi fideszes alpolgármester olyan részeg volt a kakasfőző fesztiválon, hogy csak a sátor lábába kapaszkodva tudott állva maradni. Belátta, hogy hibázott – írja a Népszabadság.

A mutatványról készült videó elképesztően sikeres lett. Szemtanúk szerint tíz percig zajlott az esemény, ebből egy perc került fel a Youtube-ra, amit azóta eltávolítottak, de például az RTL Klub is mutatott be belőle részleteket.

Kiss Zsigmond levelet juttatott el a polgármesterhez, amelyben arról tájékoztatja a püspökladányiakat, hogy lemond tisztségéről a felvétel miatt, melyen „nem önkormányzati tisztségéhez méltó állapotban” látható. A volt alpolgármester elnézést kér mindenkitől, akinek kellemetlenséget okozott. „Hibáinkat csak akkor tudjuk erkölcsileg a legkisebb veszteséggel magunk mögött hagyni, ha azt beismerjük” – áll a levélben.

Kiss Zsigmond a levelet önkormányzati képviselőként írta alá, a Népszabadság szerint ez arra utal, hogy csak az alpolgármesteri tisztségről mondott le, képviselői mandátumát viszont megtartotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik