Belföld

Kósa: Falus Ferenc meztelenül szaladt be a pályára

Ezzel a hasonlattal jellemezte Falus Ferenc jeges vödrös produkcióját a Fidesz ügyvezető alelnöke. A kihívást azonban elfogadta.

Falus Ferenc, a baloldal főpolgármester-jelöltje minden bizonnyal a hét, ha nem az egész kampányidőszak legszürreálisabb videóját csinálta meg, amikor síró unokája és egy ló jelenlétében, zokni-papucsban végrehajtotta a jeges vödrös kihívást. Az attrakció végén felszólította Tarlós Istvánt, Botka Lászlót és Kósa Lajost, hogy kövessék tettét.

Kósa Lajost egy keddi sajtótájékoztatón Benyó Rita, a Hír24 riportere kérdezte meg, hogy mit szól a felkéréshez. A politikus azt mondta, elfogadta Falus Ferenc kihívását. De nem önti magát nyakon, inkább pénzt utal. Mert hogy az segít, a jég nem. Aztán megforgatta a kést! Jó pár percig.

Nemcsak Kósánál nem aratott maradandó sikert Falus produkciója: az őt jelölő pártok egyike sem vállalja a felelősséget a vírusvidóért, amit a volt ÁNTSZ-vezető magánakciójának tartanak – számolt be a hvg.hu. Szigetvári Viktor, a Falust hivatalosan indító Együtt-PM társelnöke például azt írta Twitter-oldalára, hogy „es leontes ugyben csak magamert tudok felelosseget vallalni. 

További részletek este 7-kor a Story4 hírműsorában!

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!
Olvasói sztorik