Belföld

Mucsi válaszolt – új baloldalt építenek

A DK kerületi elnöke reagált a Havránek Ferencet is soraiban tudó Európai Baloldal közleményére.

Lassan végtelenbe tűnő folytatásos teleregénnyé válik a Demokratikus Koalíció és a Munkáspárt 2006 közötti adok-kapok Vásárhelyen.

Mucsi Tamás választókerületi DK elnök a következő közleményt jutatta el szerkesztőségünkbe – új baloldalt építünk címmel, arra utalva, hogy Havránek Ferenc megszólította a pártot valamint a választókerületi elnököt.

“Hódmezővásárhelyen új demokratikus baloldalt építünk. Havránek Ferenc a régi idők embere, közleményéből a régi idők szavai olvashatóak.

Az új demokratikus baloldal nem a letűnt kor nosztalgiájára épít, hanem a jövő embereit állította jelöltként az illiberális mintavárosban, hogy képviseljék a vásárhelyieket.

Bár időnként Munkáspárt 2006, időnként pedig Európai Baloldal, mindenki tudja, egyről van szó. Javasoljuk, hogy a Munkáspártok állítsanak közös jelölteket és a továbbiakban a Fidesz politikájával foglalkozzanak, mert a végén még mi leszünk kénytelenek az hinni, hogy a Havránek Ferenc lepaktált Lázár Jánossal.

Az összefogás pártjai nem kívánják bebizonyítani más pártok alkalmatlanságát, azt kívánják megmutatni, hogy jobb alternatívát kínálnak Hódmezővásárhely lakosságának.

Éppen ezért a továbbiakban kizárólag a várost érintő kérdésekben fogok megnyilvánulni.

Maradok továbbra is Mucsi Tamás, a DK Csongrád 4. sz. ovk. elnöke (nem pedig vásárhelyi képviselő)”

Kíváncsian várjuk a folytatást. Előzmény itt. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik