Belföld

Gyerekek gyűrűjében üzent az érpataki polgármester

Általános iskolás korú fiatalok mondták fel Orosz Mihály Zoltán leckéjét a liberálisok ellen a Youtube-on közzétett videofelvételen.

Öt, tornasorba állított fiatallal kezdte mondókáját Érpatak vezetője, aki életéből meglepően nagy részt szentel a homoszexualitás kutatásának. A performansz a Magyar Hiszekeggyel, a Horthy-korszak 1920-ban született háromsoros nemzeti imájával kezdődik, majd a polgármester belecsap a lecsóba és kijelöli az üzenet célközönségét, a neoliberális hülyítőket és uszítókat, akik menjenek vissza a saját országukba. Még mielőtt elkezdenék keresni a térképen a neoliberális hülyítők országát, kiderül, hogy valószínűleg Izraelről van szó, ahol a buzifelvonulást kellene tanítaniuk egymás között.

Érpatak polgármestere felszólítja a nézőket, hogy ne merjék őket szélsőségesnek, nácinak, fasisztának és kirekesztőnek nevezni, véleménynyilvánításukat toleránsan és értéksemlegesen kezeljék, így mi is ezt tesszük.

Érpatak polgármestere után az új generáció is megszólal, az öt gyerek az Orosz Mihály Zoltán által elmondottakat foglalja össze, úgyismint nem akarnak ebből a sötét ideológiából tanulni, ne őket zaklassák, menjenek máshova, más nemzetekből ne jöjjenek ide liberális demokraták, húzzanak haza a saját országukba, a sok liberális kutya takarodjon ki az országból. Sőt, a média el van l i b e r á l i s o d v a. A legkisebb, tízéves forma kissrác visszafogottan csak annyit kért, hogy szeretnék saját hagyományaikat továbbvinni, nem a mások hülyeségét, és a haza nem eladó.

A Hír24 keddi érpataki körképének egyik nyilatkozója azt mondta, hogy Orosz Mihály Zoltán az alig 1800 lakosú faluban 2010-ben 28, 2011-ben 29 gyereket emelt ki családjából kiskorú veszélyeztetése miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik