Belföld

A borfeszt számokban

Hat nap, harmincöt koncert, nyolc színpadi előadás – hangolódás a hétvégi programokra.

Pénteken kezdődik az augusztus 20-ai ünnephez kapcsolódó, hatnapos rendezvénysorozat Hódmezővásárhelyen, a Kossuth téren és a sétálóutcán.

Az idei – immáron tízedik – bor- és pálinkafesztiválon harmincöt zenekar, illetve előadó áll színpadra. Neves hazai bandák, énekesek és feltörekvő vásárhelyi zenészek adnak majd koncerteket a hat nap során, de lesznek színielőadások, gyerekeknek szóló produkciók, valamint stand-up humorestek is (a részletes programfüzetünket itt olvashatja).

Forrás: Elek András

A pénteki programok este hatkor indulnak. A fesztivál pavilonjai ezt követően minden nap kora délutántól éjfélig várják majd a vendégeket. A hat nap alatt közel félszáz pincészet mutatkozik be a vásárhelyi közönségnek. Soproni, badacsonyi, etyek-budai, szekszárdi, villányi, mátraaljai, hajós-bajai, tokaj-hegyaljai és sóshalmi borkülönlegességek is kerülnek majd a poharakba.

A rendezvény a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg. Az NKA Fesztivál Kollégiuma összesen 4 millió forinttal szponzorálja a programot.

Forrás: Vásárhely24

Ajánlott videó

Olvasói sztorik