Belföld

Kiakadt a külügy az érpataki polgármester legújabb húzásán

A településvezető egészen visszataszító akcióval hallatott újra magáról. Nyilvánosan „kivégzett” egy Benjamin Netanjahu-, és egy Simon Peresz arcú bábút.

„A pszichiátrián kellene őket kezelni”

Közmunkáról, kőtörésről, modern rabszolgaságról és buzizásról beszélgettünk Érpatak polgármesterével.

A Külügyminisztérium közleményben ítélte el a legutóbb a Pride felvonulás alatt balhézó Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester legújabb megbotránkoztató performanszát. A településvezetőnek korábban a Himnuszból kiindulva is sikerült egy komolyabb melegek elleni kirohanást összehoznia, emellett azzal vált még híressé, hogy közérdekű munkavégzésként követ töret az emberekkel. A legfurcsább álláshirdető címért is bátran indulhatna: aki hivatalában szeretne dolgozni annak Alföldi Róbertől, Horthy Miklósról vagy épp a szabadkőművesekről kell kifejtenie a véleményét többek közt, egy csaknem 200 kérdést tartalmazó kérdőíven.

Orosz most Izrael vezetését ítélte kötél általi halálra, mert szerinte az Antikrisztus szolgálatában állnak, az ő eljövetelét készítik elő.

A YouTube-ra is felkerült akciót a Külügyminisztérium sem hagyta szó nélkül. “Megdöbbenéssel fogadtuk Érpatak polgármesterének hétvégi akcióját. Más államok vezetői feletti önkényes és jelképes ítélkezés összeegyeztethetetlen az európai normákkal és a jogállamisággal is. A polgármester a gázai háborút és annak ártatlan áldozatait használja fel ürügyként gyűlöletkeltő propagandája terjesztéséhez” – írja a tárca közleményében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik