Belföld

Nem fogy a Magyar Krónika

Nem taposták agyon az emberek egymást azért, hogy Magyar Krónikához jussanak – a bevallottan kormánypárti folyóirat első számából 10500 példányt nyomtak, ebből kevesebb mint kétezret sikerült pénzért értékesíteni. 

3700 példányt adtak át a Lapkernek, ebből 1 750-et adtak el – írja a Mandiner, ami elkérte a Kerényi Imre nevével fémjelzett folyóirat értékesítési adatait. Ebből az derült ki, hogy 5 821 példányt küldtek ingyen közintézmények, iskolák, könyvtárak számára. A kiadóban 979 példány maradt, ebből 240-et alternatív terjesztésben adtak el, 500-at pedig tiszteletpéldányként osztogattak el.

Megjegyezték ugyanakkor, hogy továbbra is naponta 2-5 példányt adnak el az első számból. Ha marad ez a tempó, akkor akár másfél év múlva el is fogyhat az összes példány, már ha akarnak majd az emberek másfél éves magazint olvasgatni.

A lap első három számára a Fidesz pártalapítványa adott 30 millió forintot. A lap kizárólag pozitív híreket akar közölni, az első számban szó esett a Várbazárról és Szent István koronázási palástjáról is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik