Belföld

Szuper lesz az idei borfesztivál augusztusban Vásárhelyen

Újabb nagyszerű programokról és fellépőkről lebbentjük fel a fátylat. Remek hét lesz!

Hamarosan hivatalosan is összeáll Vásárhelyen az idei augusztus 20 köré szervezett rendezvénysorozat. Idén is két színpadon a Kossuth téren és a sétálóutcán váltják egymást a jobbnál jobb programok és koncertek, a kettő között pedig a borfesztiválon lehet jókat sétálni. Emellett egyéb kulturális programok is lesznek.

A koncerteknél maradva, a Vásárhely24 megtudta, a szombati nap, tehát augusztus 16, a vásárhelyi zenekaroké lesz. A két színpadon összesen 6 helyi banda koncertezik egészen éjfélig. Úgy tudjuk, ezen a napon még fellép egy stand-upos humorista is.

Hobóék, a Magna Cum Laude, a Depresszió, előtte pedig a helyi T34 fellépéséről már írtunk beharangozót, de mára is van két sztárfellépőnk.

Augusztus 19-én a kemény rock mellett egy más stílus szerelmesei is megtalálják számításukat. A Halott Pénz ugyan nem az a klasszikus hiphop zenét játszó banda, mégis talán így tudnánk kategorizálni.

Egy másik, teljesen más stílusú banda vásárhelyi fellépése is igen valószínűnek látszik már. A Szabó Balázs Band alternatív folk pop-rock zenéje, funky és jazz elemekkel igazi világzene és igazi csemege. Nemhiába népszerű vendégei a fesztiváloknak.

Tudnak ilyet is.

Ez pedig a kedvencünk.

 

.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik