Belföld

Botrány: agresszív huligánok akadályozzák a holokausztszobor avatását!

Fröcskölnek! Kiabálnak! Rohangálnak fel-alá! De minket nem vernek át! Fotókkal leplezzük le az antimagyar csürhét!

A hétvégén – a nemzetellenes balliberális csőcselék tiltakozása miatt az éj leple alatt, nehogy baja essen – felállították az Orbán-kormány náci megszállók emlékére elkészített monumentális szobrát a Szabadság-téren. Így néz ki:

Most nem is magáról a történelmi eseményeket a tényekhez hűen, mégis megindító pátosszal kifejező szoborról szeretnénk írni, hanem arról, ami körülötte zajlik. Nem elég, hogy vasárnap megdobálták tojással Gábriel arkangyal mellkasát és úgy általában telepakolták a helyszínt kövekkel, mécsesekkel, az áldozatok portérival és demagóg Radnóti-idézetekkel, hétfőre stratégiát váltottak a történelemtagadó hazaárulók. Íme:

Bizony, már gyerekek és turisták bőrébe bújva balhéznak, rohangálnak, kiabálnak, fröcskölnek és igyekeznek elterelni a média, a hatóságok és a megszállók emléke előtt kegyeletüket (hiába) leróni igyekvő tisztességes hazafiak figyelmét.

Miután kifeszítették gyalázatos molínóikat, a – tegyük hozzá, az állam jóvoltából működő! – szökőkútnál igyekeznek felfrissülni a huligánok.

Az emlékmű előtti teret anarchista és hippi graffitikkel csúfították el, mintha direkt provokálnák a birodalmi sast és Gábriel arkangyalt! Vajon mennyi adóforintba kerül majd mindezt eltávolítani?! – kérdjük mi!

Azt hiszi, pihennek? Fenéket! Éppen a következő gerillahadműveletet tervezik a Nemzeti Együttműködés Rendszerének ellenségei!

Megpróbáltuk az egyiküket szembesíteni az értelmetlen agresszióval, de – nem hittünk a szemünknek!!! – a nyilvánvalóan fizetett provokátor tudósítónk arcába mosolygott majd szó nélkül odébb állt!

Volt, aki nem gyereknek, hanem turistának álcázta magát és a gyorsabb csapatmozgás érdekében járművel érkezett!

Az antimagyarok cinizmusának nincs határa: bár semmit nem értenek az emlékmű mondanivalójából, azért fotózkodnak előtte!

Sőt! Szelfiznek!

Nekünk csak egy kérdésünk maradt: Mit csinál éppen Pintér Sándor? Hol van ilyenkor a TEK? Mikor parancsolnak megálljt?! Na jó, ez három kérdés, de értik!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik