Belföld

Maradnak a gigadugók

Érdemes előre tájékozódni az Útinformnál a forgalmi helyzetről.

Szombat estére jelentősen csökkent a torlódás az M0-son az M5-ös felé Diósd térségében. A délelőtti tíz kilométeres kocsisorhoz képest, két kilométeres volt a dugó, míg az M7-es autópályán már jó ütemben lehetett haladni a Balaton felé.

Az M0-s 13 kilométerszelvényénél egy júniusi kamionbaleset nyomait tüntetik el hétfő hajnalig a szakemberek. A hatalmas torlódás miatt átmenetileg megnyitottak egy sávot a lezárt kettőből, így gyorsult a haladás, de később a korábban megnyitott egy sávot újra lezárták a munka mielőbbi befejezése érdekében. Az M7-es kivezető szakaszán a Balaton felé estére ritkultak a sorok, de vasárnap délutántól újra bedugulhat a sztráda főváros felé vezető oldala. Aki teheti, kerülje el a szokásos csúcsidőszakot – mondta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője az MTI-nek.

Pécsi Norbert Sándor szerint vasárnap a Balatonról, illetve a Velencei-tó felől az M0-son hazatérők ismét nagy torlódásra számíthatnak Diósd és Szigetszentmiklós között, érdemes lesz előre tájékozódni az Útinformnál a forgalmi helyzetről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik