Belföld

Programok nyári hétvégékre

Ezen és a következő hétvégén is sok programot kínálnak a környék települései.

 

Július 19-én pénteken folytatódik a Lelei Nyári Esték sorozata, ezúttal a Békéscsabai Jókai Színház művészeinek zenés műsorával.

 

Július 20-án vasárnap Mártélyon rendezik a Headhunter Kupát, ami az őrző-védő és szolgálati kutyák versenye lesz. 26-án szombaton Vásárhelyen is kutyás napot tartanak. A Tesco mellett akkor reggeltől esti lesznek programok, kutyákról, nemcsak kutyásoknak.

 

A nevezési határidő miatt már érdemes megjegyezni, augusztus végén Mártélyon rendezik meg második Sulyom kupát. A regionális tájfutó versenyt a Hód Mentor Se szervezi. Július 19-én erősember versenyt tartanak a Nagymágocsi Falunapon.

 

A Nagymágocsi Falunap mindent kínál szombatra amit egy ilyen nap csak kínálhat. Főzőverseny, kulturális és színpadi programok, kirakodók és utcabál is lesz. Sztárvendég Szűcs Judith.

 

Július 26-án Szikáncson is falunapot tartanak. A sok programból kiemelkedi a Dodgem együttes koncertje, és az esti utcabál. Aki pedig nagy buli vágyik, Június 25-26-án Baksra kell hogy ellátogasson. A pici falu sztárokkal telezsúfolt, kétnapos falunapokat rendez.

Bakson jövő pénteken fellép Kállay-Sanders András a Kredenc együttes, szombaton pedig házibuli Attilával, de fellép Caramel és Csordás Ákos is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik