Belföld

Deutsch a Facebookon védte meg Orbán Gáspárt

Cyberpedofilt, webes f*szt emleget Deutsch Tamás, aki a Facebookon kel a közszereplőnek nem tekinthető Orbán Gáspár védelmére.

 

A miniszterelnök fia levelet írt a 444-nek, miszerint amíg nem válik közszereplővé, illetve ráutaló magatartást nem tanúsít, hagyják őt békén. Ne írjanak róla, ne foglalkozzanak vele. Megismertük a szerkesztőség álláspontját is, miszerint aki a futball-vb döntőjén a díszpáholyban foglal helyet a magyar miniszterelnök és a világ vezető politikusai között, az igenis közszereplő. Ennek ellenére írtak egy új posztot, amelyben bemutatják O. Gáspár magánszereplőt.

Ebben a helyzetben érezte úgy Deutsch Tamás, hogy ő is síkra szálljon és véleményt nyilvánítson. Ő Facebook-bejegyzésében Gáspár mellett áll. „…azért mert veleszületett két darab mutatóujja (is) van, s ezekkel készségszinten tud a billentyűzeten babrálni, nos attól még sem Orbán Gáspár, sem a nagymellű costa ricai (sic!) szurkoló csaj nem közszereplő, mert sokan láthatták őket a tv-ben. Ennyi.”

Mégsem ennyi, mert folytatja: „Egyébként arról pötyög cikket, akiről akar. És ha kegyednek is attól áll fel a webes f*sza, hogy politikusok gyerekeivel genyózik hát élvezze. Eggyel több cyberpedofíl a 444-en.” A csillagot mi tettük szándékosan a gondolatmenet megkoronázásának is beillő mondatba. A poszt itt van eredetiben, tényleg ennyi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik