Belföld

Főiskolán tanít a diákjait molesztáló volt gimnáziumi tanár

19-21 éves fiatalokat tanít és gimnazistákat is felvételiztetett S. Pál a Budapesti Kommunikációs Főiskolán. Elküldik az intézményből, miután fény derült múltjára – tudósít a HVG.hu.

S.-ről a 444 cikkéből derült ki nemrég, hogy egy budapesti elitgimnázium népszerű magyartanáraként molesztálta diákjait 25 évvel ezelőtt. Eljárás nem indult ellene, de a szülők nyomására elhagyta munkahelyét, amikor fény derült ügyeire. Ezután ifjúsági műsorokat készített a Magyar Televíziónál. A 444-nek azt mondta, hogy vidéken él és nyomorog.

A Budapesti Kommunikációs Főiskola egy hallgatója a HVG.hu-nak elmondta: S. az intézményben állandó óraadó tanár és egyáltalán nem olyan „vidéki elvonultságban” él, mint ahogy az a cikkből lejött.

Born Ádám, a főiskola mozgóképművész szakának szakmai vezetője azt mondta, hogy az biztos, hogy ezek után S. nem taníthat náluk, erről már egyeztetett vele. Azt mondta, hogy ez az ügy olyan, mint egy 25 évvel későbbi kivégzés, ami sokkal rosszabb, mintha akkor léptek volna és biztos, hogy ezek után már sehol nem fog majd a képességeinek megfelelő állást találni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik