Belföld

Vásárhelyi lányért izgulhatunk a szépségversenyen

Elbűvölően szép, csinos, mosolygós és mindeközben szerény a vásárhelyi Vékony Liza, a Szeged Szépe egyik nevezője.

A közösségi oldalon szinte óránkét feltűnik egy poszt, amiben egy fiatal vásárhelyi leányra lehet szavazni a Szeged Szépe szépségverseny döntőbe kerüléséhez. Vékony Lizát rövid bemutatkozásra kértük.

Az okos jelzőt kifelejtettük Liza méltatásakor, pedig a 16 éves lányra ez is ráillik, na meg az hogy sportos, ugyanis 10 éve, első osztályos kora óta ( a Németh László tanulója) életének meghatározója a fitnesz. 5 éve ezt versenyszerűen űzi a Hód-Fitness SE tagjaként, és mivel mondtuk, hogy szerény, így mi említjük meg, nem is akármilyen eredményekkel. Emellett elárulta, nagyon szeret táncolni, utazni, és új embereket megismerni.

A fiatal leány a Vásárhely24-nek elmondta, edzőjénél látta a szépségverseny felhívását, majd édesanyjának is megmutatta, aki azonnal biztatta gyermekét a jelentkezésre. A vasárnapi szegedi elődöntőben 60 lány közül 18-at válogattak be első körben – köztük barátnőjét, a szintén vásárhelyi Bán Vivit – ő pedig a neten kapott lehetőséget a szavazatgyűjtésre és a bekerülésre.

 

A facebook-on futó szavazásból 3 lány kerül a döntőbe, ezt Liza jelenleg vezeti, és nem is érdemtelenül. Hétfőtől kampányolnak családjával és barátaival, de fél Vásárhely is megmozdult már.

Liza elmondta nem szeretett volna könyörögni a szavazatokért, de rengetegen álltak mellé, ami igen jólesik neki. A szavazás vasárnapig tart és óránként lehet voksolni, de most már nem látszanak a szavazatszámok, így nem lehet biztos a vezetésben.

Nagyon szerényen még hozzátette, nagyon sok szép lány van versenyben, ha be is kerül nem számít győzelemre, de mindenképpen szeretné egy új dologban is kipróbálni magát. Most nem nagyon értük vele egyet, mivel nem vásárhelyisége iránti elfogultságból, de igenis úgy gondoljuk, helye van a legszebbek között e versenyen.

Aki szavazni szeretne Lizára, igen könnyedén megteheti a Szeged Szépe Facebook oldalán, akár óránként is. Vasárnap pedig kiderül ott lesz-e a vásárhelyi tünemény a legjobb 21-ben.

Hajrá Liza!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik