Belföld

Orbán Viktor gyanúsan megőszült

Míg a korábbi fényképeken inkább csak a halántékán jelentek meg a deres foltok, a keddi belgrádi fotókon már teljesen ezüstbe borult a miniszterelnök hajkoronája – szúrta ki a Bors.

A Bors a korábbi Kossuth rádiós interjú képét és a keddi belgrádi protokollesemény képeit összehasonlítva felveti a kérdést, hogy vajon a stressz tehető-e felelőssé az átváltozásért? A New York-i Egyetem kutatóira hivatkozva írják, hogy a hajszínünkért felelős sejtek a túlzott stressz következtében eltűnnek. A kutatók szerint bizonyítható, hogy a stresszhormonok növekedése és az őszülés folyamata összefügg.


2013 novembere és pár napja
Fotók: MTI

Kérdéses, hogy vajon a folyamatos politikai bokszmeccseket vívó kormányfő szervezete melyik küzdelmet találhatta annyira nyomasztónak, amely ilyen átalakulást okozott.

Mindemellett az őszülésben a főszerep mégis a genetikai tulajdonságoknak, az öröklött géneknek jut, ezek határozzák meg, hány éves korától kezd őszülni valaki, tehát lehetséges, hogy az új kormány alakulásának és a reklámadónak semmi köze a metamorfózishoz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik