Belföld

Visszafogott volt a muri Orbán Ráhel lagziján

A résztvevők szerint inkább volt egy kimért fogadás, semmint önfeledt mulatozás Ráhel szeptemberi lagzija.

A Bors a tükröspusztai lagzi személyzetének több tagjával beszélt. Az egyik felszolgáló szerint mindannyiuk priuszát áttekintették. Vélhetően a vendégekét is, mert egyikük, egy csekélyebb súlyú ügy mellékszereplője nem kapott végül meghívót. Az esküvőt követő tükröspusztai lagzin 33 számozott asztal várta a vendégeket.

Maga a lagzi visszafogott hangulatú volt. A zenekar játszott, közben csendes diskurzusok folytak. Az éjféli töltött káposzta idejére megcsappant a társaság.Egy vendég arról beszélt, hogy Orbán Viktort nem feszélyezte a meghívottak nagy száma, éjfél után örömapához illő módon ünnepelt – írja a lap.

A vendégek gondos kiválogatása ellenére az eseményen mégis lopás történt, ami később komoly sajtóvisszhangot váltott ki. Már hogy a rendőrség helyén kezelte-e az ügyet. A lagzin ugyanis elloptak két telefont, mint pár napja kiderült, Ráhel két barátnőjének iPhone 4s-eit. A készülékek után hajtóvadászat indult, hatvan embert érintő DNS-vizsgálattal.

Azt már korábban tudni lehetett, hogy az eljárás igen költséges volt és egyesek szerint túlzó és felesleges. Mára kiderült, Az „akciósorozat” ára 9 millió forint volt. A telefonok értékét pedig az adta, hogy azokon olyan képek is voltak, amelyek a lánybúcsún készültek. Hogy pontosan mi látható ezeken a felvételeken, nem tudni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik