Belföld

Nézze, milyen fess legény volt Széles Gábor!

 

Fiatalkori képeket osztott meg a Facebookon a Békemenet-szervező nagyvállalkozó. A kommentelő hölgyrajongók el vannak ájulva.

Ez itt Széles Gábor, elmondása szerint tizenhat évesen a Római-parton. „Ezeken a képeken egy ifjú titán van. Biztos, hogy cserélne vele, Széles úr?” – kérdezi Erzsébet a cégtulajdonost. Ön szerint lecserélné Széles egy fürdőgatyára a Videotont, az Ikarust és az Echo tévét?

Egy évtizedet ugrunk az időben, ilyen a huszonhét éves Széles Gábor. „Komoly fiatalember, aki a látottak mellett is mélyen gondolkodik” – értékel Borika. István szerint olyan ezen a fotón, mint Spock kapitány.

És itt az ötvenhét éves Széles Gábor, nem akárhol, hanem mint írja, az Emmanuelle című szexfilmklasszikus forgatásának szigetén. „wow ..huuuuu de sharmos ..” – írja Irén, míg Takácsné a régi táncdalt idézi: „Mert egy tisztes, őszes halánték, a nő számára ajándék!”

Széles Gábor Facebook-oldala egyébként aranybánya, hétfőn az Echo tévé műsorvezetője kívánt neki boldog születésnapot. Itt van a válasz, amit senki nem látott jönni:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik