Belföld

Top 10 a magyar kreténekről

Bevallottan szubjektív lista a magyar hülyékről: a gasztrofasisztáktól a putyinistákon át az örök feljelentőkig.

A magyarnarancs.hu alászállt a magyar sötétség bugyraiba, és 1-től (ártatlan dilinyós) 10-ig (társadalomra is veszélyes hülye) pontozta a balgaságot.

A hetilap online verziója „szoft kretének” közé sorolja a gasztrofasisztákat, akiket óvatosan (½ kreténpont) értékel, mondván, mindenkiben „lakik egy kis gasztrofasiszta”. Őket követik a flúgos, de ártalmatlan ufóhívők (2 pont), a chemtrailhívők, akik szerint a repülők kondenzcsíkjával mérgezik a magyarokat (4 pont.)

Politikai alapon kerültek a kártékonyabb, „középsúlyú” kategóriába (6-6 kreténponttal) a békemenetesek, és az úgynevezett „turbómagyarok”, akik szerint Jézus is magyar volt. Náluk is veszélyesebbek azonban a társadalomra „kétezerhatozók” (8 pont), a „putyinisták”, akik az orosz államfőt bálványozzák, népszerűsítik (9 pont).

A magyarnarancs.hu szerint a legkreténebbek (10-10 kreténpont) az „oltásellenesek”, akik először a gyerekükkel tolnak ki, majd az egész közösségükkel, a „feljelentők” (ld. a NAV vonatkozó statisztikája) és a „holokauszttagadók”. További részletek itt.

web surveys

Ajánlott videó

Olvasói sztorik