Belföld

Keresik az augusztus 20-i tűzijáték rendezőjét

Nemcsak az égi látványosság kitalálása lesz a feladata a tenderen nyertes cégnek, hanem a zenét is össze kell állítania, sőt a logisztika megszervezése is rá hárul.

A Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft. gyorsított tárgyalásos közbeszerzésen keresi az idei augusztus 20-i, budapesti tűzijáték megrendezőjét – a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
A tűzijáték rendezése mellett feladat a zenei kompozíció összeállítása, valamint a logisztika megszervezése is.

A feladat ellenértéke nettó 118,1 millió – bruttó 150 millió – forint.

A szerződés augusztus elsején lép hatályba és szeptember 15-ig tart.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt 3 évben a tűzijáték szervezéséből, lebonyolításából, forgalmazásából származó árbevétele – összesen – elérte a nettó 100 millió forintot. Ezen belül legalább az egyik üzleti évben a nettó árbevételnek el kell érnie a nettó 50 millió forintot.

A referenciák között pedig be kell mutatni összesen legalább 5 db, egyenként legalább nettó 250 000 HUF értékű; legalább 5 db egyenként legalább nettó 400 000 HUF értékű; és legalább 5 db egyenként legalább nettó 800 000 HUF értékű tűzijáték szervezésére és lebonyolítására vonatkozó referenciát.

A tenderre július 10-ig lehet jelentkezni. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz majd a nyertes úgy, hogy az ár és a szakmai koncepció szerepel legnagyobb súllyal az értékelésben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik