Belföld

Jó kis hétvége volt – Videókkal

Jól sikerült a Hó(l)dfény Feszt Vásárhelyen, ezt pár videóval is bizonyítani tudjuk.

Pénteken, ha lassan is, de nagyon beindult a vásárhelyi fesztivál. A sötétedés és a Hestia tűzzsonglőr trió látványos produkciója már megtöltötte a sétálóutcát. Olvasónk Bunda Róbert készített mobilvideót, ezt mutatjuk, köszönjük.

Szombaton Pély Barnára és a Unitedre már csaknem ezren voltak kíváncsiak. a Twentees fellépése után. A koncert még kicsit hamarabb el is kezdődött és igazán jó hangulatban telt – pont ahogy azt a frontember a hét elején ígérte. A Keserű méz megalapozta a hangulatot, majd jött a többi United sláger szépen sorban. Barnáék még maradtak is pár sörre este Vásárhelyen. A jelenlévőknek és a távolmaradóknak még a koncert előtt üzent.

Az Intim Torna Illegál még színpadi díszletet is hozott, de a műsort is előre megkomponálták. Átütő erejű koncertjükön a színpad előtt tombolt a közönség. Nemcsak a Vágjál lyukat a kádba, de a FElhő fenn az égen és a Hipnotizőrkirály is magával ragadó volt. Dorogi Péter énekes még egy kis nótára is kapható volt, gitárral játszott el a Felmegy a legény a fára kezdetű dalt.

A fináléban kivetítőkre írt művészet zárta az estét és az éjszakát. A Tornyai fehér falára varázslatos filmet vetítettek, felhasználva az épület eltakart ablakait. Aki erről lemaradt, bánhatja, de most ezt is megmutatjuk. Somogyi József készített nekünk remek videót a show-ról – köszönjük.

Összefoglalva – a jó promóciónak is köszönhetően – egy nagyszerű, és tömegeket megmozgató hétvégén vagyunk túl, ahol színvonalas kulturális programokat, kis vásári forgatagot és remek zenekarokat láthatott a közönség – soha rosszabb kezdeményezést és szervezést.

Ha pedig fotókra kíváncsi kattintson a Vásárhely24 facebook oldalára ahol mutatjuk a péntek – szombat legjobb képeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik