Belföld

Tüzes bulival indult a Hó(l)dfény Feszt

Pazar koncertekkel és egy látványos zsonglőrbemutatóval startolt a belvárosi fesztivál.

Péntek este, hat óra után néhány perccel egy korsó ír vörössel a kezünkben mi is belevetettük magunkat a háromnapos Hó(l)dfény Fesztivál – a kezdéskor még kissé langyos – forgatagába.

Forrás: Vásárhely24

Elsőként a Colorardo zenekar állt színpadra. Az Olaszország-Costa Rica vébé meccsel konkuráló country együttesnek még csak a hölgyeket sikerült megmozgatnia, ők viszont köszönték szépen, remekül érezték magukat. Majd két órán át ropták a cowboy kalapos lányok és gyerekek a vidéki Amerika táncait a belvárosi közönség előtt.

Forrás: Vásárhely24

Nyolc óra után is maradtunk a tengerentúlon, amikor is a Blues Br. Others Show lépett a színpadra. A banda ismert, és kevésbé ismert, ám nagyszerű blues-rock slágerekkel szórakoztatta, az ekkora már egyre népesebb publikumot.

Forrás: Vásárhely24

Az este igazi tömegeket vonzó attrakciójára fél tízig kellett várni. A szentesi Hestia tűzzsonglőr bemutatójára több százan voltak kíváncsiak a fesztiválozók közül. A padoktól, az asztaloktól szinte mindenki a látványos mutatványokat bemutató csoport köré gyűlt, akik egy pazar produkcióval hálálták meg az érdeklődést.

Forrás: Vásárhely24

A pénteki fellépők sorát a Frikin zenekar zárta. A banda egy pörgős-pattogós kelta bulival tett pontot az este végére.

A fesztivál természetesen folytatódik. Ma este a Twentees, a United zenekar és az Intim Torna Illegál együttes áll színpadra. A részletes programot itt olvashatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik