Belföld

Mentőhelikopter a Csomorkányin

Felismerhetetlenségig roncsolódott egy autó Vásárhely határában a Csomorkányi templomrom közelében, mikor fának csapódott, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

 

Egy piros Suzuki Swift haladt Kardoskút felől Vásárhely irányába, mikor túl a csomorkányi templomrom bekötőútján eddig tisztázatlan okok miatt a bal oldali erdősávba csapódott. Ott egy akácfának ütközött majd a fák közé vágódott.

Az autó sofőrje egy 44 éves vásárhelyi férfi súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A vásárhelyi tűzoltók vágták ki a teljesen szétroncsolódott autóból. Majd a kiérkező mentő élesztették újra. A szemközti tarlóra mentőhelikopter érkezett, ami elszállította.

A helyszínen a Vásárhely24 megtudta, a 44 éves férfi M. Z. egy mezőgazdasági vállalkozónál dolgozott traktorosként, a Suzuki is az ő autója volt. A férfi egy város csomorkányi út melletti kis zártkertjében élt. Úgy tudjuk a férfinek rendkívül súlyos sérülései voltak, nem élt mikor a tűzoltók kiszabadították, ám még sikerült újraéleszteni. A mentőhelikopter válságos állapotban szállította el.

A helyszínelés idején az utat teljesen, majd fél pályára lezárták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik