Belföld

Hatalmas bulit ígér szombatra Pély Barna Vásárhelynek

Szinte már hazajáró léleknek számít a United frontembere, akivel jó hangulatban beszéltünk hétvégi, vásárhelyi fellépésükről.

Pély Barnát telefonon értük el hétfőn, de hangja már nagyon mosolygós volt, pedig párat még aludni kell a szombati United koncertig. A Hódfényfeszt egyik sztárzenekara szombaton 20 órától a United lesz ugyanis.

Barna elmondta, nagyon szereti Hódmezővásárhelyt, évente többször is fellép a városban, legutoljára a Raktárban járt és egy hatalmas buliban volt része a közönséggel. Ezúttal a zenekarral érkezik és most is fergeteges bulit ígér.

A repertoárban az összes nagy United sláger helyet fog kapni, de egy-két feldolgozást is lenyomnak majd például Michael Jacksontól vagy James Browntól. A buliba a közönséget is bele szeretné vonni, így Szent Iván Éj tüze a színpad előtt is lobogni fog.

Mivel a város igen kedves számára, Pély Barna megígérte, hamarabb fognak érkezni, így kis városnézésre, bámészkodásra is szakítanak időt, de a másfél órás élő koncert után sem fognak elrohanni. Mikor megtudta, kézműves sörfesztivál is kíséri rendezvényt, már indulni is akart, és hozzátette, pár pohárral a rajongókkal biztosan le fog gurítani.

A Hódfényfeszten szombaton 20 órától lép fel a United, előttük a Twentees, utánuk pedig az intim Torna Illegál teljesíti ki a hangulatot. A színpad a sétálóutca végén kerül felállításra, előtte pedig gasztro-udvart rendeznek be.

Találkozzunk szombaton Vásárhelyen – funkyra fel!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik