Belföld

Helyén marad a szexfotókkal lebukott polgármester

Bizalmat szavazott a gyömrői képviselőtestület Gyenes Levente gyömrői polgármesternek, akiről botrányos képek jelentek meg múlt héten a sajtóban.

A tizenegy fős képviselőtestületből nyolcan a Gyenes vezette Gyömrő 2000 kör képviselői – írja a VS.hu. A testületben egyetlen fideszes képviselő van, aki a Gyömrő 2000-rel együtt támogatta Gyenest a bizalmi szavazáson, két másik képviselő pedig nem ment el, holott a Gyömrői Társaskör, a helyi Fidesz és a KDNP szólította fel a polgármestert arra, hogy tisztázza magát. A jobbikos képviselő szabadság miatt nem volt jelen.

Gyenes Leventéről múlt héten jelentek meg olyan képek, melyeken meztelen nőkkel látható és fehér port szív. Erről azt mondta, hogy soha nem fogyasztott drogot és a képeket manipulálták. Ezt azonban nem tudja bizonyítani, mert a képekből csak egy példány készült, amik az öt éve ellopott laptopján voltak.

“Nincs más választásom, tűröm, hogy most jónéhányan pucér fenekembe töröljék a piszkos cipőjüket” – mondta a polgármester a VS-nek.

Tartsanak velünk minden este 7-től a STORY4-en!
Olvasói sztorik