Belföld

Türelem kellett a Budapest felé autózáshoz

Balatonvilágosnál torlódott a forgalom az M7-esen a főváros felé. Enyingnél baleset lassította a forgalmat.

A járművek mintegy tíz kilométer hosszan a megengedettnél kisebb sebességgel haladnak – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő késő délután az MTI-vel.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy a balesetek elkerülése végett az érintett útszakaszon figyelmesen, türelmesen és körültekintően közlekedjenek.

Korlátozás Enyingnél

Két személyautó ütközött az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán Enying közelében, a 90-es kilométerszelvényben, a rendőrök a külső és a leállósávra terelik a forgalmat – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn kora este az MTI-vel.

A két jármű eddig tisztázatlan körülmények között ütközött. A balesetben senki nem sérült meg.

UPDATE!!!

Megszűnt a torlódás és a részleges forgalomkorlátozást is feloldották, így ismét zavartalan a forgalom az M7-es autópályán a főváros felé Balatonvilágosnál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő este az MTI-vel.

A 90-es kilométerszelvényben késő délutántól mintegy tíz kilométer hosszan feltorlódtak a járművek, a forgalom egy baleset miatt a helyszínelés és a műszaki mentés idején csak a külső és a leállósávban haladhatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik