Belföld

Retro családi nap kezdődött

Sokan - mi is - Kavalkádnak nevezik az egész napos rendezvényt. Mutatjuk, mit láttunk eddig.

Elnézést a kifejezésért, de ma eddig nincs az a gatyarohasztó meleg. Ennek ellenére pár százan már délelőtt kilátogattak Mártélyra a sportpályára és környékére. A terület hatalmas így tolongás még sehol sem volt, de mindenhol voltak vendégek.

A töltés oldalában lovasbemutatót tartanak, a színpad környékén műsorok láthatók, szerteszéjjel pedig rengeteg más lehetőség kínál kikapcsolódást. Ha csak sorolni akarjuk: sörsátor, többféle körhinta, játék, céllövölde, dodzsem – eszünket nem tudjuk mikor láttunk utoljára dodzsemet a környéken -, légvárak – itt voltak a legtöbben a színpad mellett -, főzőhelyek bográcsokkal, standok, árusok.

Az árak ha nem is veszettül olcsók, de nem is pofátlanul drágák. A főtt kukorica 300 Ft, és ennél idén már láttunk jóval drágábbat is.

A programok az oviban is elkezdődtek az udvaron, ez egy kőhajításra sincs a családi nap színhelyétől.

Ha az idő nem romlik, tehát nem lesz csapadék, délutánra-estére szép kis tömeg összejöhet a rendezvényen, annál is inkább, hogy este fellép a Rockefeller, a Hestia tűzzsonglőr trió és sztárvendégként Szűcs Judit, a diszkókirálynő.

A mai nap előzetes beharangozóját itt olvashatják tollunkból (vagy klaviatúránkból).

Facebook oldalunkon pedig még több fotót mutatunk IDE kattinva!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik