Belföld

Így néz ki a motorral lazázó Mesterházy

Az MTI-nek köszönhetően most Ön is megcsodálhatja Mesterházy Attila lemondott MSZP-elnököt csodásan piros (vörös?) motorján.

Mesterházy Attila, a párt lemondott elnöke és parlamenti frakcióvezetője motorkerékpárral érkezik a Magyar Szocialista Párt (MSZP) országos választmányának ülésére a párt VI. kerületi, Jókai utcai székháza előtt 2014. május 31-én. Elrendelte az MSZP választmánya a teljes tisztújítást, és július 19-ére összehívta a párt tisztújító kongresszusát.(Szöveg:MTI)

MTI Fotó: Kovács Attila

Mesterházy Attila, a párt lemondott elnöke és parlamenti frakcióvezetője motorkerékpárral távozik a Magyar Szocialista Párt (MSZP) országos választmányának üléséről a párt VI. kerületi, Jókai utcai székháza előtt 2014. május 31-én. Elrendelte az MSZP választmánya a teljes tisztújítást, és július 19-ére összehívta a párt tisztújító kongresszusát. (Szöveg:MTI)
MTI Fotó: Kovács Attila

Azt pedig mindenki döntse el saját maga, hogy hivatalos magyar állami hírügynökség miért pont egyedül csak az alább látható képet tette közzé mindenki számára ingyenesen felhasználhatóvá. Az biztos, hogy nem azért, mert rendkívül előnyös.
MTI Fotó: Kovács Attila

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik