Belföld

Bajnai bablevesre cserélte a rántott húsos zsömlét

„Az Orbán-rendszer össze fog omlani” – jelenti ki az Együtt–PM vezetője a Borsnak, aki majd csak júliusban dönt, folytatja-e a politizálást. Még egy kicsit beszélnek Brüsszelről, örülne, ha két képviselőjük is kijutna, meg arról, hogy leülnek vitázni az EP-választás előtt, a Jobbikkal is, de itt véget is ért a komoly kérdések és válaszok órája, pardon, másodperce.

Komlói bableves és hármas matek

Az országgyűlési választások előtt a korábbi kormányfő egy olyan képet töltött fel a közösségi oldalára, amin egy rántott húsos szendvics volt látható, majd a képaláírás:

„Állandó útitársam az elmúlt 6 hétben: rántotthúsos szendvics kormányváltó módra.”

Bajnai még mindig kedveli ezt a szendvicset, „nem panaszkodom”, de nemrég „isteni bablevest” kanalazott Komlón, „az jólesett”. A kampányt bírja, a család tűr. Lánya érettségizik, ő izgul. De történelemből azért tudott segíteni, matekból kevésbé. „Szerencsére nem rám ütött. Én hármast kaptam, szerintem ennél ő jobb eredményt fog elérni” – vallja be a köznyelvben válságkezelő miniszterelnökként elkönyvelt egykori gazdasági miniszter.

Foci és pucér fürdőzés

Nemcsak Orbán Viktor fociőrült, Bajnai Gordont sem lehet zavarba hozni a sportos kérdésekkel, a szombati BL-döntőn az Atlético Madridnak szurkol (egyébként a Barcelonának, de ők nem jutottak be), a világbajnokságon pedig a németeknek, „gyerekkori hagyomány”.

A nemrég strandolós videóval kétmillióra megzsarolt Molnár Zsolttal zárul a beszélgetés. A bulvárlap információ szerint Bajnairól is előkerülhet kompromittáló strandolós kép. A politikus töredelmesen bevallja, 14 éves kora óta nagy strandoló, egyszer pedig részt vett egy „meztelenek és bolondok fejelőbajnokságon”, az ott készült képek nyilvánosságra kerülésének nem örülne harminc év távlatából sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik