Belföld

Elzárták a Balatont az autósok elől

Siófokon az önkormányzatnak sikerült úgy kitábláznia egy utcát, hogy szabályosan nem lehet oda behajtani. Az utca történetesen a Szent István sétány, így a part lényegében megközelíthetetlen.

„Sokan például a csónakjukat, kajakjukat viszik a partra, s behajtanak, hogy vízre tudják tenni. A táblák helyes alkalmazásával egyértelmű helyzetet lehetne teremteni, s véletlenül sem lenne senki kitéve egy esetleges bírságnak, ami még jogos is lenne a táblák alapján. Itt a szezon, és senki nem veszi ezt észre, el van zárva az autósok, motorosok elől a part, csak szabályszegés útján érik el azt, ami ugye mindenkié. Elvileg.” – írta a nyugat.hu egyik felháborodott olvasója.

A portál térképet és fotókat is közzétett az ominózus kereszteződésről. Ha van kedve elveszni a KRESZ rejtelmeiben vagy csak simán bosszankodna egyet, kattintson!

A világ legőrültebb kereszteződései

Még több közlekedési káosz: itthon körforgalommá építik a legveszélyesebb kereszteződéseket, de ide kattintva láthat párat a világ legáttekinthetetlenebb kereszteződései közül, amiket csak atombombával lehetne átépíteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik