Belföld

Strandos felvétellel zsarolják Molnárt

Dél-európai vakáció lehet a zsarolás tárgya. Az MSZP napokban lemondott budapesti elnöke azonnal feljelentést tett.

Az e-mailben kapott üzenet szerint a zsaroló olyan felvétellel rendelkezik, amely Molnár és Horváth Csaba MSZP-alelnök közös nyaralásán készült. A levélben az szerepel, hogy ha fizet, Molnár elkerülheti a felvétel nyilvánosságra hozatalát. A politikus zaklatás, fenyegetés és zsarolás miatt feljelentést tett a rendőrségen. Mint mondta, felháborítónak tartja, hogy ilyen megtörténhet.

Horváth Csaba, az MSZP budapesti frakcióvezetője az atv.hu-nak elmondta, hogy december végén és január elején ötnapos utazáson voltak családostul Molnár Zsolttal egy dél-európai országban. Egy strandjelenet a zsarolás tárgya, bár semmi olyat nem tettek, amiben bárki kifogást találhatna, hiszen a családjukkal együtt beszélgettek egy strandon található vendéglátó egységben.

„Legalább 3000 ezer ember volt még ott, ők ennek a tanúi” – tette hozzá a szocialista politikus. Szerinte talán annyi volt a jelenet extrémitása, hogy a hivatalosnál kötetlenebbül, szabadabb nyelvezettel beszélgettek a közéletről. „Lehet, hogy én is célpontja voltam a zsarolásnak, hisz közeli munkatársa vagyok Zsoltnak, de én is azt javasoltam Zsoltnak, hogy késedelem nélkül tegyen feljelentést” – folytatta Horváth, aki reméli, hogy a zsarolási kísérlet nem írható a baloldali rivalizálás számlájára.

Horváth Csaba a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában azt mondta, lehetnek politikai motivációi a zsarolásnak, hisz Molnár Zsolt csak a budapesti elnökségről mondott le, miután állítólagos szkinhed múltjáról az mno.hu beszámolt azt követően, hogy az MSZP hevesen ellenezte szkinhedmúltja miatt a jobbikos Sneider Tamás jelölését az Országgyűlés alelnöki posztjára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik