Belföld

Molnár Zsoltot megzsarolták

Az MSZP napokban lemondott budapesti elnökét egy állítólagos felvétel miatt keresték meg e-mailben. Molnár feljelentést tett.

E-mailben kapott zsaroló üzenetet Molnár Zsolt – számolt be az atv.hu. A szocialista politikusnak azt írta egy ismeretlen, hogy egy olyan felvétel van a birtokában, ami Molnár és Horváth Csaba, az MSZP alelnöke közös nyaralásán készült.

A levél arra is kitér, hogy ha fizet Molnár, akkor elkerülheti a felvétel nyilvánosságra hozatalát.

Molnár zaklatás, fenyegetés és zsarolás miatt feljelentést tett a rendőrségen, mondta a lapnak, hozzátéve, hogy felháborítónak tartja, hogy ilyen megtörténhet.

Az MSZP politikusa a héten élő adásban jelentette be, hogy lemond budapesti elnöki posztjáról. Távozását az „elmúlt napok támadásaival” magyarázta.

Ahogy arról korábban beszámoltunk Molnár Zsoltról korábban olyan hírek jelentek meg, hogy szkinhed volt és kifütyülte Göncz Árpád köztársasági elnök ünnepi beszédét, de ő azt állította, kíváncsi diák volt, nem szkinhed.

Ron Werber politikai tanácsadó pedig azt nyilatkozta, hogy Molnár Zsolt adjon hálát Istennek minden egyes napért, amikor nem nyitja ki a száját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik